youtube-oglaševanje

YouTube oglaševanje.
Spletna televizija z velikim dosegom po ugodni ceni.

Učinkovito YouTube oglaševanje za merljivo povečanje prepoznavnosti vaše znamke. Izkušeni upravljalci kampanj in zelo odzivna strokovna podpora.

Prednosti

Velik potencial in doseg. Nizki stroški.

YouTube oglaševanje je izjemno učinkovit način, kako doseči ciljno občinstvo in povečati prepoznavnost vaše blagovne znamke. YouTube je v primerjavi z oglaševanjem na Meta platformi in iskalnikih še relativno neizkoriščen kanal, kar predstavlja za podjetja velik potencial za povečanje prepoznavnosti in prodaje po ugodni ceni. Svoje sporočilo lahko prilagodite glede na demografske podatke, interese in vedenjske vzorce gledalcev, kar omogoča natančno targetiranje in boljšo učinkovitost oglaševanja. Poleg tega vam YouTube omogoča širok doseg, saj je drugi največji iskalnik na svetu in privablja milijone uporabnikov vsak dan. Video vsebine imajo visoko stopnjo angažiranosti, kar pomeni večjo verjetnost, da se bo vaše sporočilo zaznalo in zapomnilo.

Velik doseg

YouTube je drugi največji iskalnik na svetu

Ugodna cena

Relativno neizkoriščen kanal z nižjo ceno

Poljuben strošek

Porabite natanko toliko, kolikor želite

Plačilo na ogled ali klik

Plačate samo za 30 sekundni ogled oglasa ali klik

Pregledna učinkovitost

Merjenje učinkovitosti in transparentno poročanje

Učinkovito. Merljivo. Transparentno.

Velik poudarek dajemo temu, da so sredstva, ki jih namenite za oglaševanje, porabljena učinkovito in transparentno. YouTube oglaševanje vam omogoča vse to in še več.

Učinkovito oglaševanje

YouTube oglaševanje je učinkovito zaradi natančnega ciljanja, visoke angažiranosti gledalcev in velikega dosega občinstva po nižjih stroških. Z video oglasi lahko veliko bolj celovito predsatvite svoje izdelke in storitve. Prednost YouTube oglaševanje je tudi v tem, da plačate samo takrat, ko si nekdo ogleda vsaj 30 sekund vašega oglasa ali klikne nanj. V primeru, da nekdo preskoči oglas pred 30 sekundami in ne klikne nanj, ne plačate nič.

Natančno in merljivo ciljanje

YouTube oglaševalcem omogoča natančno ciljanje njihovega občinstva glede na demografske podatke, interese, nakupne navade in druge ključne faktorje. V primerjavi s tradicionalnimi mediji, kot je televizija, ponuja YouTube veliko bolj specifično in merljivo ciljanje, ki omogoča oglaševalcem boljši nadzor nad svojimi oglasi, optimizacijo s pomočjo umetne inteligence in boljše prilagajanje strategije oglaševanja za doseganje želenih rezultatov.

Transparentno poročanje

YouTube omogoča natančno poročanje o dosegu in učinku oglaševanje. Naša platforma za poročanje analitike vam nudi jasno in razumljivo poročanje v realnem času. Tako lahko natančno spremljate, kje se vaša sredstva porabljajo in kakšen je njihov učinek. Ta transparentnost zagotavlja, da ste vedno v celoti obveščeni o učinkovitosti vaših oglaševalskih prizadevanj. Vsak mesec prejmete celotno poročilo in ključne povzetke.

0

milijardi mesečnih aktivnih uporabnikov

0%

ljudi v starostni skupini od 18 do 44 redno uporablja YouTube

0%

uporabnikov pravi, da so odkrili novo blaogno znamko preko YouTube-a

Izkušeni specialisti

Vi skrbrite za vaš posel.
Mi za vaš digitalni nastop.

Z nami boste v dobrih rokah. Vaše kampanje bodo vodilii izključno izkušeni oglaševalci. Ponosni smo na našo odzivnost in nivo strokovne podpore, ki bo hitro in učinkovito se odzvala na vsa vprašanja in spremembe. Redno se izobražujemo in sledimo najnovejšim trendom, kar zagotavlja, da so vaše kampanje vedno optimizirane.

google-oglaševanje google-ads

Kaj lahko pričakujete?

1

Hiter odziv na povpraševanje, naše strokovne predloge o začetku oglaševanja (kdaj, kako, komu, kakšen proračun, itd.), ključne poslovne odločitve pa so lahko prepruščene vam.

2

Preučili bomo vaš poslovni model, vašo ciljno skupino in pripravili predloge. YouTube video oglase lahko pripravite sami ali pa sodelujete z našimi partnerji, ki bodo pripravili posnetke po navodilih. Pričakujete lahko našo podporo in svetovanje na vseh korakih.

3

Celovito rešitev. Pomagali bomo pri pripravi oglasov, napisali besedila, rešili tehnične težave na strani ali celo naredili novo podstran. Uredili bomo vse kar je potrebno za dobre rezultate YouTube oglaševanja - tudi tisto, kar se ne neposredno tiče YouTube-a in posnetkov.

4

Podrobna in transparentna poročila o uspešnosti. Prejeli boste dostop do analitične platforme z vedno posodobljenimi podatki o uspešnosti. Mesečno boste prejeli tudi povzetek aktivnosti in rezultatov YouTube (in ostalega) oglaševanja. Jasno boste videli koliko ste porabili in kaj ste za do dobili.

5

Konstantno prilagajanje in izboljševanje oglasov in ostalih povezanih dejavnikov (tudi spletne strani), ki vplivajo na vaše spletno oglaševanje. Mesečno vam bomo poslali predloge za izboljšavo digitalnega nastopa po najnovejših trendih.

6

Kadarkoli lahko oglaševanje prekinete iz kateregakoli razloga. Če niste zadovoljni ali pa bi enostavno radi se osredotočili na druge zadeve, razumemo. Podjetje je vaše in mi smo tukaj zato, da vam pomagamo pri oglašaevanju.

Cenik

Okvirne cene storitev.

Cene so okvirne. Storitve prilagodimo glede na vaše potrebe in želje.

Osnovno
od 200€

na mesec

Izdelava YouTube kampanj

Upravljanje manjših proračunov

Senior upravljalec kampanj

Odzivna strokovna podpora

Poročanje o uspešnosti

Strošek oglaševanja ni vključen

Napredno
od 400€

na mesec

Izdelava naprednih kampanj

Upravljanje večjih proračunov

Senior upravljalec kampanj

Odzivna strokovna podpora

Podrobno poročanje o uspešnosti

Strošek oglaševanja ni vključen

Naši zadovoljni partnerji

Manufaktura
Mercator
Naracamicie
Goap
Spintec
Medigo
Fundacija za dobro ljudi
Soca fun park
Slovenska poslovna tocka
Hisa nepremicnine
Fabrika
Winterhalter
Essentia Pura
Intelekta
Fundacija za dobro ljudi
Prealpi
Več referenc
FAQ

Pogosta vprašanja.

Vsa ostala vprašanja nam pošljite preko kontaktnega obrazca.

Kakšen je strošek oglaševanja na YouTube-u?

Strošek določite sami. Spodnje in zgornje meje ni, oz. je določeno z vašimi zmožnostmi in razpoložljivo velikostjo vaše ciljne publike. Zaradi načina delovanja platforme in da dosežemo kritično maso za opazno izboljšanje prepoznavnosti, predlagamo nekoliko večji proračun kot pri ostalih platformah. Začnemo lahko le nekaj sto evrih mesečno, idealno pa priporočamo 500€, 1000€ ali več na mesec. Proračun navadno iz meseca v mesec prilagajamo glede na dosežene rezultate. Kadarkoli lahko spremenite proračun.

Kako naj vem, če je YouTube primeren za naše podjetje?

YouTube je najbolj primeren za podjetja, ki želijo povečati prepoznavnost za svoje izdelke ali storitve širokemu občinstvu. V primeru ozkega ciljnega občinstva ali nižjega proračuna, se YouTube oglaševanje uporablja za ponovno trženje (remarketing) ali v omejenem geografskem območju. Če niste prepričani, če je YouTube oglaševanje primeru za vas, nam pišite za brezplačen posvet.

Kako bomo vedeli, da so nas stranke najdle preko YouTube oglaševanja?

Na začetku vsakega sodelovanja na vaši spletni strani vzpostavimo sistem, ki spremlja obnašanje obiskovalcev vaše spletne strani. Če bo obiskovalec na vašo spletno stran prišel preko našega oglasa, bomo vedeli koliko časa se je na strani zadržal, katere strani je obiskal, ali je oddal povpraševanje, itd. Pri YouTube oglaševanju je sicer nekoliko težje meriti neposreden vpliv na prodajo ali povpraševanja, lahko pa vseeno s pomočjo analitike in poročil oglaševanja merimo uspešnost.

Kakšne so posebnosti YouTube oglaševanja?

YouTube oglaševanja poteka preko Google Ads platforme in se večinoma uporablja skupaj z ostalimi Googlovimi oglaševalskimi storitvami, kot je oglaševanje na ključne besede. YouTube je trenutno najboljša platforma za doseganje boljše prepoznavnosti znamke po ugodni ceni. Velja za "spletno televizijo", vendar je v pimerjavi s tradicionalnimi mediji YouTube oglaševanje veliko bolj prilagodljivo, merljivo, učinkovito in ugodno.

Začnimo danes.

Pošljite nam povpraševanje in pogovorili se bomo o možnostih sodelovanja. Brez obveznosti.

Pošljite povpraševanje