O nas

Zgodba o Oglasevanje.eu


Vse se je začelo, ko sem imel še redno zaposlitev v družinskem podjetju, ki je potrebovalo oglaševanje na spletu. Nič drugače od vas - podjetje, ki se zaveda, da je danes splet prostor, kjer se zadržuje vse več ljudi.

Za nekatere stvari veš, da bi jih moral narediti, ampak ali enostavno nimaš časa, ali ne veš kje začeti ali pa se ti ne zdi dovolj pomembno. Zavedali smo se, da je na spletu nujno imeti profesionalen nastop in ciljano oglaševanje, ki na koncu prinese večjo prodajo. Proračun nikoli ni neomejen in potrebno ga je porabiti pametno. Potrebni so rezultati.

Na srečo naše direktorice se jaz dobro spoznam na spletne strani in oglaševanje.

Naše družinsko podjetje je imelo skrbnike spletne strani, zato smo morali vse spremembe na strani urejati preko naših skrbnikov. Za potrebe oglaševanja smo morali spremeniti nekaj kode na spletni strani, kar bi meni vzelo 2 minuti časa (če bi imeli dostop). Prosil sem skrbnike, da nam to uredijo in odgovorili so mi tako:Torej, 75€ za 2 minuti dela?

Takšni primeri so se kar vrstili, tudi pri drugih podjetjih. Astronomske cene in zavezujoče pogodbe. Dostopa do strani nismo imeli, pogodbe pa nismo mogli razdreti brez ogromne škode. Pogodbe so narejene tako, da prisilijo podjetja v položaj, da nimajo izbire, kot da plačajo visoke cene za vsako spremembo.


Zakaj smo pri oglasevanje.eu drugačni?

Nekatere agencije mislijo, da denar raste na drevesih kot stranski produkt fotosinteze.

Zavedamo se, da če vi ne boste uspešni, tudi mi ne bomo. Če vi ne boste zadovoljni, tudi mi ne bomo. Če vam mi ne prinesemo rezultatov, ni razloga, da nam plačujete v nedogled.

Brez astronomskih stroškov. Brez izkoriščevalskih pogodb.

Vedno bomo na vaši strani.

- Andrej Reljič, projektni vodja Oglasevanje.eu

Imate vprašanje?

Vam karkoli ni jasno v zvezi z nami ali našimi storitvami? Kadarkoli nas lahko kontaktirate.

Pokličite

040 979 466

Pišite nam

info@oglasevanje.eu

Naši zadovoljni partnerji.

Če nam ne verjamete na besedo, boste morda verjeli ostalim podjetjem.

Intelekta
Naracamicie
Goap
Spintec
Medigo
Fundacija za dobro ljudi
Soca fun park
Slovenska poslovna tocka
Hisa nepremicnine
Fabrika