linkedin-oglaševanje

LinkedIn oglaševanje.
Ciljano in učinkovito B2B oglaševanje.

Učinkovito LinkedIn oglaševanje za B2B podjetja. Izkušeni upravljalci kampanj in zelo odzivna strokovna podpora.

Prednosti

Natančno ciljanje B2B odločevalcev.

Z natančnim ciljanjem B2B odločevalcev na LinkedInu lahko vaše podjetje izkoristi moč največjega profesionalnega omrežja za gradnjo blagovne znamke, generiranje potencialnih strank in povečanje prodaje. Z LinkedIn oglaševanjem lahko izberemo ciljno publiko na podlagi številnih kriterijev, kot so industrija, velikost podjetja, delovno mesto, veščine, interesna področja in še več. Poleg tega LinkedIn omogoča spremljanje učinkovitosti vaših oglaševalskih kampanj z natančnimi analitičnimi orodji, ki nam pomagajo razumeti, kako se vaša ciljna publika odziva na vaše oglase. Tako lahko sproti prilagajamo in izboljšujemo svoje strategije za maksimalno učinkovitost.

Plačilo na klik

Plačajte samo ob kliku na vašo reklamo

Poljuben strošek

Porabite natanko toliko, kolikor želite

Natančno ciljanje

Oglašujemo samo vašim potencialnim strankam

Pregledna učinkovitost

Merjenje učinkovitosti in transparentno poročanje

Merljivo. Natančno. Transparentno.

Velik poudarek dajemo temu, da so sredstva, ki jih namenite za oglaševanje, merljiva, ciljno usmerjena in popolnoma transparentna. LinkedIn oglaševanje vam omogoča vse to in še več.

Merljivi rezultati

Pri oglaševanju na LinkedIn-u s pomočjo kode na vaši spletni strani spremljamo, kako uspešne so vaše oglaševalske kampanje. Omogoča nam vpogled v ključne kazalnike uspešnosti, kot so stopnja klikov (CTR), konverzije, ceno na pridobljen kontakt in še več. Ta merljivost nam omogoča, da nenehno optimiziramo kampanje za maksimalno učinkovitost.

Natančno ciljanje

LinkedIn vam omogoča, da se osredotočite na točno določeno publiko, kar je še posebej pomembno pri B2B oglaševanju. To lahko dosežemo z uporabo številnih kriterijev, kot so industrija, velikost podjetja, delovno mesto, veščine, interesna področja in še več. kar pomeni, da so vaši oglasi prikazani samo tistim, ki jih najbolj zanimajo vaši izdelki ali storitve.

Transparentno poročanje

Naša platforma za poročanje analitike vam nudi jasno in razumljivo poročanje v realnem času. Tako lahko natančno spremljate, kje se vaša sredstva porabljajo in kakšen je njihov učinek. Ta transparentnost zagotavlja, da ste vedno v celoti obveščeni o učinkovitosti vaših oglaševalskih prizadevanj. Vsak mesec prejmete celotno poročilo in ključne povzetke.

0

milijonov registriranih uporabnikov na LinkedIn-u

0

milijonov podjetji je aktivnih na LinkedIn-u

0%

aktivnih uporabnikov obiskuje platformo dnevno

LinkedIn strokovnjaki

Vi skrbrite za vaš posel.
Mi za vaš digitalni nastop.

Z nami boste v dobrih rokah. Vaše kampanje bodo vodilii izključno izkušeni oglaševalci. Ponosni smo na našo odzivnost in nivo strokovne podpore, ki bo hitro in učinkovito se odzvala na vsa vprašanja in spremembe. Redno se izobražujemo in sledimo najnovejšim trendom, kar zagotavlja, da so vaše kampanje vedno optimizirane.

google-oglaševanje google-ads
Cenik

Okvirne cene storitev.

Cene so okvirne. Storitve prilagodimo glede na vaše potrebe in želje.

Osnovno
od 250€

na mesec

Izdelava LinkedIn kampanj

Upravljanje manjših proračunov

Senior upravljalec kampanj

Odzivna strokovna podpora

Poročanje o uspešnosti

Strošek oglaševanja ni vključen

Napredno
od 400€

na mesec

Izdelava naprednih kampanj

Upravljanje večjih proračunov

Senior upravljalec kampanj

Odzivna strokovna podpora

Podrobno poročanje o uspešnosti

Strošek oglaševanja ni vključen

Naši zadovoljni partnerji

Manufaktura
Mercator
Naracamicie
Goap
Spintec
Medigo
Fundacija za dobro ljudi
Soca fun park
Slovenska poslovna tocka
Hisa nepremicnine
Fabrika
Winterhalter
Essentia Pura
Intelekta
Fundacija za dobro ljudi
Prealpi
Več referenc
FAQ

Pogosta vprašanja.

Vsa ostala vprašanja nam pošljite preko kontaktnega obrazca.

Kakšen je strošek oglaševanja na LinkedIn-u?

Strošek določite sami. Spodnje in zgornje meje ni, oz. je določeno z vašimi zmožnostmi in razpoložljivo velikostjo vaše ciljne publike. Za manjša podjetja priporočamo, da začnejo pri okoli 300€ na mesec, za večja pa od 500€ do 1000€ mesec. Proračun navadno iz meseca v mesec prilagajamo glede na dosežene rezultate. Kadarkoli lahko spremenite proračun.

Kako naj vem, če je LinkedIn primeren za naše podjetje?

LinkedIn je v primerjavi z ostalimi oglaševalskimi platformami nekoliko poseben. Najbolj primeren je za B2B podjetja z izdelki in storitvami, ki imajo visoko vrednost. Navadno priporočamo LinkedIn oglaševanje podjetjem, ki jim povprečna stranka pomeni 10.000€ ali več prodaje skozi celotno dobo sodelovanja s stranko.

Kako bomo vedeli, da so nas stranke najdle preko LinkedIn oglaševanja?

Na začetku vsakega sodelovanja na vaši spletni strani vzpostavimo sistem, ki spremlja obnašanje obiskovalcev vaše spletne strani. Če bo obiskovalec na vašo spletno stran prišel preko našega oglasa, bomo vedeli koliko časa se je na strani zadržal, katere strani je obiskal, ali je oddal povpraševanje, itd.

Kakšne so posebnosti LinkedIn oglaševanja?

LinkedIn se zaradi svoje drugačnosti precej razlikuje od platform, kot so Meta in Google. Praviloma je cena klikov na LinkedIn-u precej višja, so pa ti kliki veliko bolj "kakovostni". Algoritem ni tako razvit kot pri ostalih platformah, zato je potrebno veliko bolj definirati ciljno občinstvo. LinkedIn oglaševanje je zato najbolj primerno za B2B podjetja z visoko dodano vrednostjo in dobro definiranimi potencialnimi kupci.

Začnimo danes.

Pošljite nam povpraševanje in pogovorili se bomo o možnostih sodelovanja. Brez obveznosti.

Pošljite povpraševanje