Politika zasebnosti


Zasebnost

V sodobni družbi je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic. Sodelavci strani Oglasevanje.eu se tega zavedamo in spoštujemo zasebnost naših strank ter uporabnikov, zato z njihovimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno, pazljivo in skladno z v Republiki Sloveniji veljavnimi predpisi (Zakon ovarstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR). Dostop do osebnih podatkov je dovoljen le pooblaščenim osebam v obsegu in z namenom, ki je nujno potreben za nemoteno izvajanje delovnih procesov, zagotavljanje storitev in izpolnjevanje pravic in obveznosti.

Katere osebne podatke zbiramo

Ko izpolnite kontaktni obrazec v sistem vnesete svoje ime, priimek, naslov, telefon in elektronski naslov. Gre za podatke, ki omogočajo nadaljno komunikacijo.

Namen zbiranja osebnih podatkov

Namen zbiranja osebnih podatkov na spletni strani www.oglasevanje.com je:

• Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca se strinjate, da vaše osebne podatke hranimo v naši bazi z namenom nadaljne komunikacije. Oglasevanje.eu v tem primeru hrani in obdeluje vaše osebne podatke z namenom pošiljanja odgovora na vaše povpraševanje. Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca se ne prijavite na nobeno listo za pošiljanje elektornskih sporočil.
• Izboljšava uporabniške izkušnje na naši spletni strani

Pravice posameznikov

S pisno zahtevo, poslano na naslov: Andrej Reljič, Rada Simonitija 8, 5000 Nova Gorica ali preko elektronskega sporočila, ki ga pošljete na elektronski naslov privacy@oglasevanje.eu, lahko posameznik zahteva dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oz. omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ugovarja obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim ter zahteva prenos podatkov. Posameznik lahko dane privolitve v obdelavo osebnih kadarkoli trajno ali začasno, v celoti alidelno prekliče s pisno zahtevo, poslano na naslov: Andrej Reljič, Rada Simonitija 8, 5000 Nova Gorica ali preko elektronskega sporočila, ki ga pošljete na elektronski naslov privacy@oglasevanje.eu. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS, če meni, da se njegovi osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Kako dolgo hranimo osebne podatke

Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih.

Imate vprašanje?

Vam karkoli ni jasno v zvezi z nami ali našimi storitvami? Kadarkoli nas lahko kontaktirate.

Pokličite

040 979 466

Pišite nam

info@oglasevanje.eu