Piškotki


Kaj so piškotki?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne strani. Brskanje po naši spletni strani je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše. Obiščite AboutCookies.org za več informacij o piškotkih.

Zakaj naša stran uporablja piškotke?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani, piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev, pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov.

Katere piškotke uporabljamo?

Piškotek Namen Čas hranjenja
Google Analytics _ga Za razlikovanje med uporabniki in sejami. 3 mesece
Google Analytics _gat Uravnavanje števila poslanih zahtevkov Google Analytics. 10 minut
Google Analytics _gid Za razlikovanje med uporabniki in sejami. 24 ur
ph_hpxy_check Piškotek uporablja varnostni sistem za preprečevanje brute foce napadov in ne omogoča identifikacije posameznega uporabnika. Do zaprtja seje
acceptCookies Piškotek za shranjevanje nastavitev piškotkov. 1 leto

Imate vprašanje?

Vam karkoli ni jasno v zvezi z nami ali našimi storitvami? Kadarkoli nas lahko kontaktirate.

Pokličite

040 979 466

Pišite nam

info@oglasevanje.eu