Vavčerji SPS za digitalizacijo podjetja

Pošlji povpraševanje
Storitve

Digitalni projekti s sofinanciranjem.

Smo strokovnjaki, vpisani v katalog DIH Slovenija, s katerimi lahko sodelujete s sofinanciranjem vavčerjev Slovenskega podjetniškega sklada.

vavcer-za-digitalni-marketing
1

Izdelava spletnih strani

Sofinanciranje izdelave spletne strani - od 500€ do 1500€ sofinanciranja.

2

Usposabljanja o digitalnem marketingu

Kakovostno usposabljanja za podjetnike in zaposlene - od 1000€ do 10.000€ sofinanciranja.

3

Priprava digitalne strategije

Sofinanciranje priprave digitalne strategije za uspeh na spletu - od 1000€ do 10.000€ sofinanciranja.

Zdaj je pravi čas za digitalizacijo.

Vsak pravi podjetnik se zaveda, da se posel že dolgo časa vztrajno premika na splet. Zavedate se pomena profesionalnega nastopa na spletu, da potrebujete strategijo za spletne aktivnosti ter da vaši zaposleni morajo poznati osnove spleta. Toda kot vsak, ste najbrž naleteli na eno od sledečih ovir:

digitalni-marketing

Nimam časa

Ne glede na to, ali ste direktor, s.p. ali vodja marketinga - nimate časa za stvari, ki niso pomembne in ne prinašajo rezultatov. Čaka vas 623 neodgovorjene e-pošte, uvajate novega zaposlenega, stranke se pritožujejo in podgane so spet pregriznile telefonski kabel.

Astronomske cene

Nekatera podjetja in agencije mislijo, da denar raste na drevesih kot stranski produkt fotosinteze. Še posebej ko gre za digitalne storitve, agencije prepogosto izkoriščajo nevednost naročnikov za umetno napihovanje cene in vezavo s pogodbami.

digitalni-marketing
vavcer-za-dvig-digitalnih-kompetenc

Ne vem kje začeti

Digitalni marketing, spletne strani, Facebook, Google, digitalna strategije in podobe stvari so za nepoznavalca lahko komplicirane. Morda ne veste kaj vse je sploh možno narediti, kaj bi bilo smiselno narediti, katere stvari se najbolj izplačajo za vaš posel. Kakšno spletno stran sploh potrebujem? Naj oglašujem na Facebooku ali Googlu? Kakšna je razlika? Koliko me bo to stalo in koliko denarja bo to prineslo? Veliko je možnosti in niste edini, ki ga vse to zmede.

Razumemo vas.
Naj vam pomagamo.

Vavčerji niso vedno na voljo - in kadar so, je zanimanje zelo veliko. Zdaj je čas, da hitro ukrepate in si zagotovite profesionalne storitve po rekordno nizki ceni. Sredstva so omejena, velja pa načelo kdor prej pride, prej melje.

Vsakemu novemu partnerju pred začetkom sodelovanja naredimo brezplačen pregled trenutnega stanja, da ocenimo smiselnost in smer našega potencialnega sodelovanja. Izvedli bomo samo projekte, ki so za vas smiselni in za katere ocenjujemo, da vam bodo prinesli več koristi kot stroškov. Tako nam brez skrbi lahko prepustite del vaših digitalnih aktivnosti.

Strokovni

Transparentni

Odzivni

60% sofinanciranja

Naši zadovoljni partnerji.

Če nam ne verjamete na besedo, boste morda verjeli ostalim podjetjem.

Intelekta
Naracamicie
Goap
Spintec
Medigo
Fundacija za dobro ljudi
Soca fun park
Slovenska poslovna tocka
Hisa nepremicnine
Fabrika

Brez skrbi.
Mi vas vodimo skozi vlogo za sofinanciranje.

Poskrbeli bomo, da dobite vse potrebne informacije, da vam bo odobreno sofinanciranje. Predstavili vam bomo vse možnosti, pogoje in roke.

60% sofinanciranje

Nizki pogoji

Preverjeni strokovnjaki

Hitra odobritev in izplačilo

...
FAQ

Pogosta vprašanja.

Vsa ostala vprašanja nam pošljite preko kontaktnega obrazca.

Kdo se lahko prijavi?

Prijavijo se lahko mikro, mala in srednja podjetja, ki imajo vsaj enega zaposlenega. Podjetje ne sme imeti davčnih dolgov, ne sme biti v postopku vračanja državne pomoči, ipd. Vse ostale pogoje vam lahko predstavimo ob poslanem povpraševanju.

Katerega izvajalca lahko izberem?

Izberete lahko samo usposabljanja in strokovnjake, ki so navedeni v katalogu DIH Slovenija.

Kateri projekti so upravičena do sofinanciranja?

Izdelava spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije ali rezervacijske platforme, usposabljanja za dvig digitalnih kompetenc in izdelava digitalne strategije.

Kakšen je postopek in kakšni so roki?

Postopek je relativno preprost, hkrati pa vas tudi mi vodimo skozi postopek. Sredstva so na voljo do leta 2023. Smiselno je izvesti projekt čim prej, da ne bi sredstva pošla.

Kje najdem razpisno dokumentacijo?

Vavčer za digitalni marketing
Vavčer za dvig digitalnih kompetenc
Vavčer za pripravo digitalne strategije

Kakšna je višina sofinanciranja?

Višina sofinanciranja je 60%. Za izdelavo spletne strani je višina subvencioniranja minimalno 500€, pri usposabljanjih in digitalnih strategijah pa 1000€.

Začnimo danes.

Pošljite nam povpraševanje in pogovorili se bomo o možnostih sodelovanja. Brez obveznosti.

Pošlji povpraševanje